Штаб АТО: за добу зафіксовано 70 обстрілів

11.12.2016, 13:50

За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 70 разів обстріляли позиції ЗСУ, повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

На Маріупольському напрямку зі ствольної артилерії 122-мм і 152-мм калібрів бойовики обстріляли Широкине, Водяне, Лебединське і Талаківку. З мінометів обох калібрів, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї ворог вів обстріл Талівки, Мар'їнки, Гнутового, Широкиного, Красногорівки, Лебединського та Павлополя. Крім того, по Широкиному вів вогонь танк окупантів.

На Донецькому напрямку з мінометів 82-мм калібру бойовики обстрілювали позиції сил АТО поблизу Луганського. В районі Авдіївки, Верхньоторецького і Зайцевого терористи обстрілювали українських військових з гранатометів, кулеметів і різної стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики зі ствольної артилерії 122-мм калібру обстріляли Новотошківське. З мінометів стріляли по Кримському, Новозванівці і Троїцькому. З гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по Попасній, Станиці Луганській, Лопаскиному, Новозванівці і Новоолександрівці.

Читайте АСН в Google News