Прокуратура оскаржила домашній арешт екс-голови правління банку «Михайлівський»

05.12.2016, 14:29

Прокуратура міста Києва внесла апеляційну скаргу на рішення Шевченківського райсуду столиці, яким запобіжний захід колишнього голови правління банку «Михайлівський» змінено з утримання під вартою на домашній арешт.

Як повідомили в прокуратурі, суд на засіданні 3 грудня безпідставно відкинув доводи прокурора, який наполягав на продовженні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, і застосував до нього домашній арешт в нічний час.

«Категорично не погоджуючись з вказаним рішенням, прокуратурою міста воно оскаржене в апеляційному порядку. Крім того, підготовлено лист в ВККС з проханням дати оцінку діям слідчого судді, який безпідставно і невмотивовано змінив запобіжний захід підозрюваному», - заявили в прокуратурі.

Нагадаємо, Шевченківський райсуд Києва заарештував колишнього голову правління банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенка на два місяці з правом внесення 137,8 млн гривень застави.

Як стверджують у прокуратурі, Ігор Дорошенко, зловживаючи своїм службовим становищем, перерахував 870 млн гривень на рахунок фіктивного підприємства, що згодом стало причиною неплатоспроможності банку.

Читайте АСН в Google News