У КМДА заявили, що помилок в платіжках «Київенерго» немає

21.11.2016, 14:36

Київська міська адміністрація провела перевірку нарахувань за опалення і прийшла до висновку, що суми в платіжках «Київенерго» були вказані правильно. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Міська влада спільно з представниками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг провели ретельну перевірку нарахувань, зокрема методики, заснованої на кількості опалювальних днів і температурі зовнішнього повітря. За результатами перевірки, нарахування за методикою були здійснені коректно і підстав для перерахунку немає», - зазначив Петро Пантелеєв.

Водночас, за його словами, перерахунок буде здійснюватися в 650 житлових будинках, де з різних причин не були вчасно зняті показання лічильників і жителям помилково оформили платежі за нормативом.

«Київ також готує пропозиції щодо вдосконалення зазначеної методики, щоб ліквідувати різницю в нарахуваннях між будинками, де встановлені лічильники, і там, де вони відсутні», - сказав представник КМДА.

Нагадаємо, раніше в своєму матеріалі ASN прогнозувала такий розвиток ситуації.

Читайте АСН в Google News