КВУ вимагає від міліції розслідувати появу в Чернігові «псевдожурналістів»

26.07.2015, 10:59

Комітет виборців України вимагає від керівництва Міністерства внутрішніх справ розпочати розслідування щодо присутності на виборчих дільницях округу №205 псевдожурналістів спортивної зовнішності з посвідченнями журналістів газети ВГО КВУ «Точка зору». Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті КВУ.

Як повідомляється, Центральна виборча комісія надала ВГО КВУ дозвіл спостерігати на довиборах у ОВО №205 і всі спостерігачі ВГО КВУ були зареєстровані як офіційні спостерігачі в окружній виборчій комісії. Ніякого іншого офіційного посвідчення КВУ не надавалося.

«Ми розцінюємо факт появи псевдожурналістів з посвідченням газети ВГО КВУ як спробу окремих осіб реалізувати дії кримінального характеру, прикриваючись ім'ям авторитетної громадської організації. КВУ наголошує на важливості невідкладного розслідування цих справ з тим, щоб присутність псевдожурналістів спортивної зовнішності не стало механізмом зриву голосування та подальшої криміналізації виборчого процесу в ОВО №205», - йдеться в повідомленні.

Читайте АСН в Google News