Москаль назвав закарпатських правоохоронців ледачими котами

25.07.2015, 14:05

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль розкритикував силовиків за криміногенну ситуацію в області. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті Москаля.

Як повідомляється, на координаційній нараді керівників правоохоронних органів він заявив, що незадоволений розкриттям злочинів, протидією контрабанді та недопущення діяльності незаконних збройних формувань на території області.

«Правоохоронна система Закарпаття - це кіт, який заледащів і не ловить мишей. Це видно не тільки за офіційними показниками. До мене звертаються люди зі скаргами на повну бездіяльність правоохоронців у цілих областях, охоплених злочинністю. До мене приходять підприємці і розповідають, що деякі правоохоронці досі вимагають від них гроші », - зазначив Москаль.

При цьому він попередив правоохоронців, що оприлюднить прізвища «кришувальників» і доповість про них вищому керівництву, якщо місцеві жителі звернуться до нього ще раз і вкажуть конкретні прізвища.

«Ситуація з озброєними бандами, які, не криючись, розгулювали по області, - це взагалі за межами розуміння. Але я не допущу існування кишенькових армій для окремих нардепів і кланів, які, прикриваючись патріотичними гаслами, використовують бандитів для внутрішніх розбірок », - зазначив Москаль.

Читайте АСН в Google News