Янукович подав до суду на Луценка за образливе чіпляння

15.11.2016, 12:03

Екс-президент України Віктор Янукович звернувся до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою зобов'язати Шевченківське управління поліції скласти адмінпротокол на генпрокурора Юрія Луценка "за дрібне хуліганство у вигляді нецензурних виразів", повідомляє прес-служба суду, передає Інтерфакс-Україна. У позові президент-втікач просить визнати незаконною відмову Шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві скласти протокол про адміністративне правопорушення щодо Луценка.

Янукович вважає, що Юрій Луценко 18 серпня під час брифінгу «допустив щодо нього нецензурні вирази і образливе чіпляння".

Нагадаємо, на брифінгу Луценко сказав, що підтримує проведення очної ставки з Януковичем і готовий організувати це на території України.

"Янукович був слабаком, зрадником держави, узурпував владу, розікрав країну, знищив Збройні сили і Сили безпеки України. Нарешті, він втік на територію сусідньої держави і звідти закликав до збройної агресії проти України", - заявив тоді Юрій Луценко.

Читайте АСН в Google News