Аваков просить Раду прийняти закон, який регулює гральний бізнес

10.11.2016, 13:18

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав депутатів Верховної Ради України прийняти закон про регулювання азартного ринку, щоб повернути тіньовий грошовий потік під контроль держави.

«Нам потрібні ці податки! Я оцінюю недоплачені податки в бюджет з сектора "ігорки" на суму не менше $300 млн. Може, досить валяти дурня, товариші лобісти і контрлобісти? Чи не час навести лад», - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Аваков підкреслив, що діяльність компаній МСЛ, «Патріот», що діють на ринку грального бізнесу, стала незаконною в Україні в зв'язку з введеними РНБО санкціями щодо компаній, якы мають бенефіціарів з РФ.

«У рамках рішень експертів ДНДЕКЦ МВС, компанії "Лото", "Мережа", "В Мережі", "Олімпійське лото", "Дрім-лото", "Золотий тріумф", "Фаворит", "Фурор", "Спорт ліга" і низка інших - компанії, що діють поза законодавчими рамками. Всі точки цих операторів, підлягають закриттю», - підкреслив голова МВС.

Міністр також анонсував через два тижні чергову перевірку цього ринку. «Розчищення авгієвих стаєнь нами починається через два тижні - який вже раз! Прохання до всіх легальних операторів підготувати дозвільні та податкові документи. Решті - зачинитися», - підкреслив міністр.

Читайте АСН в Google News