Мера Мелітополя знайдено мертвим

25.02.2015, 10:26

У Мелітополі Запорізької області знайдено мертвим відстороненого від виконання обов’язків  мера міста Сергія Вальтера. Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ГУМВС України в Запорізькій області, його смерть розглядають як умисне вбивство.
За інформацією правоохоронців, 25 лютого в Мелітопольське МВ ГУМВС надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що о 08:00 ранку за місцем проживання заподіяв самогубство житель Мелітополя 1958 року. Як повідомляють ЗМІ, загиблим виявився відсторонений від виконання обов’язків мер міста Сергій Вальтер.
«Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство — Ред.). Йде слідство», — йдеться в повідомленні.
Як повідомляє Інтерфакс-Україна, Вальтера було звільнено з посади мера у зв’язку з обвинуваченням у скоєнні тяжких злочинів і він проходив по кримінальній справі, яка пов’язана з організацією ОЗГ. В день його смерті, 25 лютого, повинен був відбутися суд. Як повідомляється, Вальтер своєї провини не визнавав. Загиблому було 57 років.



Читайте АСН в Google News