Доба в АТО: ворог використовує артилерію і ракетні комплекси

06.11.2016, 12:03

За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку, де ворог 24 рази порушував режим тиші. У районах Широкино і Павлопіль бойовики вели вогонь з БМП, мінометів, гранатометів і кулеметів. У Лебединському і Новотроїцькому бойовики обстрілювали українських військових з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Позиції ВСУ в Тарамчуку бойовики обстрілювали з мінометів і ствольної артилерії 120 і 152 мм калібрів. Позиції сил АТО поблизу Мар'їнки, Красногоровки, Талаківки і Водяного піддалися обстрілу з мінометів 120-мм калібру. На цій ділянці оборони терористи посилювали інтенсивність вогню крупнокаліберними кулеметами, гранатометами і снайперами.

На Донецькому напрямку зафіксовано 11 обстрілів. В Авдіївці та Луганському бойовики застосували озброєння БМП і міномети різних калібрів. По захисникам Верхньоторецького велися обстріли з мінометів 82-мм калібру, в Зайцевому - з гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зафіксовано 12 обстрілів. В районі Новозванівки терористи обстрілювали позиції ВСУ зі ствольної артилерії 152-мм калібру. По українським військовим в Троїцькому, крім артилерії і мінометів, бойовики застосували протитанкові ракетні комплекси.

Читайте АСН в Google News