Бойовики обстріляли Авдіївку і Павлопіль з 152-мм артилерії

23.10.2016, 10:30

За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 33 рази обстріляли позиції ЗСУ. Про це в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 22 обстріли. Поблизу Мар'їнки і Красногорівки бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з 82 мм і 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Павлополя позиції сил АТО бойовики обстрілювали зі ствольної артилерії калібру 152 мм і 82 мм, 120-мм мінометів. Поблизу Широкиного, Талаківки і Гнутового працював» ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку зафіксовано вісім обстрілів. Біля Новогородського і Нижньо Лозового бойовики обстрілювали українських військових із БМП і 82-мм мінометів, в Зайцевому і Луганському зі 120-мм мінометів. В районі Авдіївки противник вів вогонь по позиціях ЗСУ з танка, ствольної артилерії 122-мм і 152-мм калібрів, мінометів обох калібрів, гранатометів і кулеметів.

На Луганському напрямку було зафіксовано три обстріли. В районі Новотошківського ворог обстрілював позиції сил АТО з кулеметів, в Кримському українських військових бойовики обстрілювали з 120-мм мінометів.

Читайте АСН в Google News