Вбивство в стилі шалених 90-х на Львівщині: суд заарештував замовника і виконавців злочину

30.09.2016, 14:16

Галицький районний суд Львова заарештував п'ятьох підозрюваних у замаху на вбивство львівського бізнесмена Богдана Копитка без визначення застави. Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

За даними прокуратури, серед заарештованих четверо виконавців злочину і один замовник.

«Чотирьом затриманим (виконавцям) оголошено про підозру в умисному вбивстві двох і більше осіб, способом небезпечним для життя багатьох людей, за попередньою змовою групою осіб за ознаками злочину, передбаченого п.п. 1,5, п.12 ч. 2 ст. 115 КК України», - йдеться в повідомленні.

Замовнику вбивства бізнесмена повідомлено про підозру у вчиненні на замовлення умисного вбивства двох і більше осіб, способом небезпечним для життя багатьох людей, за попередньою змовою групою осіб з п.п. 1,5, п.11, п.12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали замовника злочину, організатора і трьох виконавців. За вбивство бізнесмена замовник заплатив організатору злочину 2,6 млн грн.

29 серпня в Старому Селі Львівської області вибухнув автомобіль з охороною львівського бізнесмена Богдана Копитка, в результаті загинули три людини. При цьому сам підприємець не постраждав, бо їхав в іншому автомобілі слідом за охоронцями.

Читайте АСН в Google News