Росія відреагувала на заяву Держдепу США про «мішки для трупів»

29.09.2016, 17:00

Міністерство оборони Росії прокоментувало заяву представника Державного департаменту США Джона Кірбі про можливі терористичні атаки в російських містах, якщо Росія не припинить наступ на Сирію, повідомляє «РИА Новости».

«Стосовно загрози Кірбі щодо можливих втрат російських літаків і відправки додому російських військовослужбовців у «мішках для трупів», скажу наступне... У цьому діалозі повинні бути виключені навіть натяки на загрози нашим військовослужбовцям і російським громадянам», - заявив офіційний представник російського Міноборони генерал -майор Ігор Конашенков.

У Міноборони РФ підкреслили, що в разі спроб реалізації загроз «далеко не факт, що у бойовиків знайдуться мішки і час забирати ноги».

Він додав, що в заяві Кірбі вражає те, «що масштаби прямого американського впливу на діяльність терористів глобальні». «І дотягуються, зокрема, до Росії», - заявив він.

Нагадаємо, що офіційний представник Держдепу США Джон Кірбі заявив про можливі терористичні атаки в містах Росії, якщо наступ російської авіації в Сирії продовжиться. За його словами, «Росія продовжуватиме відправляти додому свої війська в мішках».

Читайте АСН в Google News