Парасюк прокоментував бійку з Вілкулом

23.09.2016, 09:10

Народний депутат Володимир Парасюк прокоментував інцидент з Олександром Вілкулом після ефіру на телеканалі «112 Україна». У Facebook він повідомив, що не міг відреагувати по-іншому. «Ви можете мене любити, ненавидіти, але іншої реакції на його пропагандистський спіч бути не може. Через цю мерзоту в нашій державі війна. Тому не жалію за свої вчинки і буду так робити завжди. Слава Україні!» - пише В. Парасюк.
Нагадаємо, нардепи Володимир Парасюк і Олександр Вілкул побилися після ефіру програми «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна». Про це передає телеканал.

Постійні словесні перепалки між депутатами почалися в ефірі програми. А після її закінчення Парасюк спробував прорватися всередину приміщення, де був Вілкул. Після закінчення ефіру Парасюк під студією дочекався опонента і почалася бійка, яку незабаром припинила охорона телеканалу.

Незабаром Володимир Парасюк почав словесну перепалку з водієм авто Вілкула на парковці. Він зазначив, що планує забрати автомобіль на потреби АТО.

«Давайте автомобіль в АТО заберемо? В АТО потрібна машина. Служитиме Україні », - зазначив Парасюк. Також він запропонував відправити Вілкула на Донбас.

Читайте АСН в Google News