Акція протесту під «Інтером»: екс-бійці АТО блокують усі входи на телеканал

05.09.2016, 13:56

У понеділок, 5 вересня, активісти за допомогою шин забарикадували головний вхід у будівлю телеканалу «Інтер» в Києві, повідомляє «Укрінформ».

За словами організаторів акції протесту, чорні виходи з офісу телеканалу також контролюються активістами.

«Акція протесту у нас мирна, тому шини палити не будемо. Ми складемо їх біля входу, щоб заблокувати вхід для співробітників «Інтера», - сказав координатор акції з блокування «Інтера» Олексій Середюк.

Як повідомляє «Громадське», на акції протесту під будівлею телеканалу зібралися близько сотні людей, серед них - екс-бійці батальйонів «Свята Марія», «Донбас», «Айдар».

«Люди їдуть з регіонів, до вечора чекаємо тисячу», - заявив Середюк.

За словами координатора пікету, учасники акції всіх випускають з офіса, але нікого не впускають, «бо треба, щоб канал припинив роботу».

Фото: Roman Kravets via Twitter

Нагадаємо, що в Києві на вулиці Щусєва, 26 у неділю, 4 вересня 2016 р., почалася пожежа в будівлі телеканалу «Інтер». До пожежі кілька людей підпалили під офісом телеканалу шини і скандували «Інтер - агент Москви!». У ДСНС заявили, що пожежа виникла в результаті підпалу спочатку на першому, а потім і на другому поверхах.

За даними телеканалу, в результаті підпалу повністю згоріла студія програми «Подробиці». Кілька співробітників компанії отруїлися чадним газом, одна працівниця зламала під час пожежі ногу.

При цьому керівництво телеканалу «Інтер» відмовилося надати відео з камер відеоспостереження слідчо-оперативній групі, яка приїхала за «гарячими слідами» на місце подій. Його довелося вилучати в рамках постанови слідчого.

Читайте АСН в Google News