У квартирі т.в.о. ректора НАУ знайшли мільйони гривень, золото і валюту

27.08.2016, 11:28

Під час обшуків у квартирі затриманого напередодні тимчасово виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченка правоохоронці виявили значні суми грошей. Про це йдеться в повідомленні Служби безпеки України в Facebook.

«Працівники спецслужби виявили у колишнього ректора НАУ гроші в різній валюті на суму більш ніж 4,5 мільйона в гривневому еквіваленті та десять банківських карток», - йдеться в повідомленні СБУ.

У свою чергу, прес-служба НАБУ уточнила, що під час слідчих дій (обшуку) за місцем проживання в.о. ректора було вилучено готівки на загальну суму близько 5 млн грн (1500000 грн, 50 тис. доларів США, 70 тис. євро, 3 тис. фунтів стерлінгів, інша валюта), а також - 9 злитків золота масою від 2 до 20 грамів.

Раніше повідомлялося, що працівники Служби безпеки України затримали під час отримання хабара т.в.о. ректора НАУ. Спецслужби заявили, що чиновник через посередника адвоката вимагав 170 тис. євро від професора за призначення на посаду в університеті.

Читайте АСН в Google News