Основна причина ДТП на дорогах Донеччини - пияцтво за кермом та перевищення швидкості - Аброськін

15.08.2016, 09:47

Основні порушення правил дорожнього руху, які призводять до смерті на дорогах нашої області, - водіння у стані алкогольного сп'яніння та перевищення швидкісного режиму. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«За 7 місяців цього року поліцією Донеччини задокументовано понад 9 тис. порушень правил дорожнього руху, в тому числі 2323 - керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. Кожен четвертий з порушників був за кермом автомобіля в нетверезому вигляді. Щодо них прийнято 1055 судових рішень: 208 рішень про позбавлення порушників права керування транспортними засобами, винесено 819 постанов про накладення штрафу, призначено 26 адміністративних арештів, 2 порушників засуджено до громадських робіт», - повідомив Аброськін.

Також він розповів про подробиці кривавого ДТП, яке сталося вчора ввечері на автодорозі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ.

«Легковий автомобіль ВАЗ-210990 врізався у вантажівку МАЗ з напівпричепом, яка здійснила аварійну зупинку через поломку. Жінка-водій 1986 року народження померла на місці ДТП, її пасажир - дитина 2009 року народження - від одержаних травм померла в лікарні», - повідомив чиновник.

Читайте АСН в Google News