На Київщині в кафе стріляли: є загиблий

25.07.2016, 13:57

У Київській області, в с. Вища Дубечня, в кафе відкрили стрілянину. Є загиблий. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Київській області.

Крім того, ще одна людина дістала поранення.

«На спецлінію «102» о другій годині ночі надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на вулиці лежать двоє чоловіків із пораненнями, схожими на вогнепальні, і просять викликати швидку допомогу. Як з'ясувалося, у приміщенні місцевого кафе між двома відпочивальниками виник конфлікт. Один з них кілька разів вистрілив у свого опонента, внаслідок чого 28-річний заробітчанин з Львівської області від одержаного вогнепального поранення в груди помер на місці. Іншому чоловікові стрілок випадково влучив у плече. На місці пригоди правоохоронці вилучили предмет, схожий на перероблену вогнепальну зброю типу «Флобер», шість гільз, три патрони калібру 5,6 мм і «мішечок», де було ще 65 патронів», - сказано в повідомленні.

Поліція затримала зловмисника за місцем проживання. Ним виявився 32-річний житель с. Вища Дубечня, який зізнався у скоєному. Він влаштував стрілянину, оскільки випив зайвого, а зброю придбав у невідомого чоловіка. Слідчими Вишгородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News