В Алчевську і Стаханові люди вийшли на мітинг проти бойовиків

21.07.2016, 11:40

На Донбасі в зоні АТО жителі Алчевська та Стаханова вийшли на мітинг, обурені мародерством і насильством бойовиків. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

«20 липня 2016 року жителі населених пунктів Алчевськ і Стаханов проводили стихійні мітинги, протестуючи, зокрема, проти численних фактів мародерства, насильства і грабежів з боку військовослужбовців 6-го окремого механізованого полку (Стаханов), 4-ї (Алчевськ) і 7-ї (Дебальцеве) окремих мотострілкових бригад 2-го АК ЗС РФ, що пов'язується з активізацією навчань з'єднань і частин корпусу на полігоні «Перевальський» поблизу Ісаковського водосховища. Обурення місцевих жителів викликав черговий резонансний злочин, а саме спроба з боку новоприбулих військовослужбовців 7-ї омсбр, громадянин Росії Навєрхова і Баєва, пограбувати і зґвалтувати літню жінку, важких наслідків якого вдалося уникнути тільки завдяки пильності та небайдужості її сусідів», - сказано в повідомленні.

Також трохи раніше - 19 липня 2016 року в Макіївці був затриманий «військовослужбовець» 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) 1-го АК (Донецьк) ЗС РФ Денис Морозов, який підозрюється у вбивстві сім'ї місцевого підприємця і пограбуванні його квартири.

Читайте АСН в Google News