Путін несподівано вирішив перевірити збройні сили РФ

14.06.2016, 10:51

Сьогодні в Росії за рішенням президента Володимира Путіна розпочалася раптова перевірка в збройних силах країни. Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу на селекторній нараді, пише ТАСС.

«Для оцінки бойової та мобілізаційної готовності сьогодні, 14 червня, з 7 години ранку відповідно до рішення верховного головнокомандувача збройних сил розпочато чергову раптову перевірку. Підлягають перевірці низка баз зберігання озброєння і техніки, а також окремі органи військового управління», - сказав Шойгу.

За його словами, протягом першої доби перевірять «виконання тимчасових нормативів встановленої ступені бойової готовності». Крім того, належить оцінити здатність органів військового управління вирішувати поставлені завдання, в тому числі з мобілізаційних питань.

Крім підготовки військ до виконання завдань за призначенням особливу увагу планується приділити мобілізаційній складовій збройних сил, стану резервних формувань, а також запасам озброєння та військової техніки, що перебувають на зберіганні.

Читайте АСН в Google News