У Франції невідомий обстріляв автобус із чеськими туристами

05.06.2016, 19:00

Невідомий відкрив стрілянину по автобусу з туристами з Чехії на міжнародній швидкісній автотрасі поблизу міста Монтелімар на південному сході Франції, шестеро людей постраждали. Про це повідомляє Le Parisien.

«Інцидент стався в районі 22:30 за місцевим часом у суботу, коли автобус, що слідував за маршрутом Іспанія - Чехія, рухався по шосе А7 на території французького департаменту Дром. В автобусі перебувало 75 осіб, серед них була група школярів», - вказується в повідомленні.

За словами прокурора Алекса Перрена (Alex Perrin), пасажири автобуса отримали поранення від осколків скла, їм було надано першу медичну допомогу. Серед постраждалих - одна дитина.

«Перший постріл розбив лобове скло, в результаті другого пострілу, що послідував через кілька секунд, було розбите заднє скло автобуса», - повідомив співробітник судового відомства. Ймовірно, зловмисник стріляв із мисливської рушниці. Стрілець зник з місця події.

Слідство припускає, що відкрили стрілянину хулігани, автобус став випадковою мішенню. Подію підтвердила представник МЗС Чехії Ірена Валентова.

«Було прострелено лобове скло, - зазначила вона. - Отримані шістьма туристами поранення не становлять загрози для життя».

Інші подробиці інциденту поки не повідомляються.

Читайте АСН в Google News