Москаль звинуватив Ющенка в одержанні мільярда доларів за «здачу влади»

31.05.2016, 17:07

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звинуватив третього президента України Віктора Ющенка в отриманні мільярда доларів за «здачу влади». Про це повідомляє прес-служба Москаля.

«Що ми шукаємо в «чорній бухгалтерії» Партії регіонів на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрацій Балога і Ульянченко? Це ж усім добре відомо! І чому всі забули про аферу всеукраїнського масштабу з «Лікарнею майбутнього»? Невже важко підняти матеріали, коли Віктор Ющенко і його дружина Катерина створили фонд «Україна 3000» і в прямих ефірах влаштовували телемарафони, збираючи кошти для будівництва дитячої «Лікарні майбутнього»?» - йдеться в повідомленні.

Москаль зазначив, що гроші з фонду вкрали, ніякої лікарні ніхто не побудував.

«Це відверта корупція і зловживання владою з метою особистого збагачення, за які так нікого і не притягнуто до відповідальності. Хоча ще за Януковича я особисто відправляв усі матеріали до Генеральної прокуратури», - зазначив Москаль.

Читайте АСН в Google News