Біля Новотроїцького бойовики застосували «Гради»

28.05.2016, 10:00

За минулу добу бойовики 40 разів відкривав вогонь по українських підрозділах. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

Зокрема, по позиціях ЗС України в районі Новотроїцького бойовики кілька разів відкривали вогонь ыз 82-мм і 120-мм мінометів, а також уперше за останній час здійснили обстріл опорних пунктів сил АТО з реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град».

На тій же ділянці лінії розмежування російсько-терористичні бандформування кілька разів били з мінометів калібру 120 мм і потужних 152-мм артилерійських систем за нашими укріплень біля селища Миколаївка.

Крім того, на південь від Авдіївки бойовики обстрілювали позиції ЗСУ зі стрілецької зброї, гранатометів, а також мінометів калібру 82 мм і 120 мм.

«Поблизу Зайцевого загарбники також били по опорних пунктах сил АТО з 82-мм мінометів.

Наші позиції в районі Мар'їнки і Красногорівки кілька разів опинилися під ворожим вогнем зі стрілецької зброї і автоматичних станкових гранатометів», - йдеться в повідомленні.

На Луганщині терористи знову відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і озброєння БМП по українських військових поблизу Станиці Луганської. На тому ж напрямі з автоматичних станкових гранатометів окупанти били по укріпленнях сил АТО неподалік Попасної.

На Маріупольському напрямі підрозділи сил АТО поблизу Широкиного і Водяного були обстріляні зі стрілецької зброї і гранатометів.

Читайте АСН в Google News