Українець намагався провезти через кордон майже 57 тисяч пачок сигарет

22.05.2016, 13:13

Учора велику партію сигарет, яку зловмисники намагалися перемістити через кордон, виявили прикордонники спільно з працівниками митниці та СБУ в пункті пропуску «Лужанка» на кордоні з Угорщиною. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Так, близько 19:00 в пункт пропуску на виїзд із України заїхав мікроавтобус словацької реєстрації під керуванням громадянина України. Під час прикордонно-митного оформлення водій поводився зухвало і відмовився надати транспортний засіб для поглибленого огляду. Далі чоловік, зробивши розворот автомобілем, спробував сховатися від правоохоронців.

«Прикордонники затримали авто біля шлагбаума і повернули його до місця проведення огляду, до якого залучили спеціального службового собаку прикордонників. Чотириногий помічник, натренований на виявлення тютюнових виробів, своєю поведінкою вказав на те, що автомобілем, можливо, перевозяться сигарети. В результаті подальшого огляду транспортного засобу було виявлено 56 890 пачок тютюнових виробів із акцизними марками України», - йдеться в повідомленні.

Виявлені тютюнові вироби вилучено.

Читайте АСН в Google News