Селезньов: Військові, які постраждали від вибуху гранати на полігоні у Львівській області, перебувають у стабільному стані

06.05.2016, 09:14

Стан військових - стабільний. Вони постраждали в результаті вибуху гранати на полігоні у Львівській області. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив спікер генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

«Вчора в районі першої години дня на Яворівському полігоні проходили планові заняття з військової підготовки. В результаті проведення стрільби з автоматичного гранатомета АГС-17 «Полум'я» одна з гранат розірвалася буквально за три метри від стріляючих. У результаті розриву один військовий отримав смертельне поранення, двоє отримали поранення різних ступенів тяжкості. Один отримав осколок в ногу, у іншого осколок у грудях. Вони перебувають у лікарні. На місці трагедії продовжує роботу слідча група, представники військової прокуратури. Завдання слідчої групи - встановити причини трагедії. За попередньою інформацією, порушень техніки безпеки з боку військових, з боку інструкторів, які організовували ці заходи, не зафіксовано», - розповів Селезньов.

Також він зазначив, що на зараз стан військових стабільний. Лікарі роблять усе необхідне. Нагадаємо, на Яворівському полігоні у Львівській області внаслідок розриву гранати загинув один військовослужбовець і двоє отримали поранення.

Читайте АСН в Google News