У Києві з'явиться нічний транспорт після петиції українця

22.04.2016, 12:55

У Києві розглянули і втілюють у життя петицію про нічні маршрути столицею. Про це на прес-конференції в АСН «Петиції в Києві - дієвий інструмент чи профанація?» розповів заступник міського голови - секретар Київської міської ради Володимир Прокопів.

Автор петиції Богдан Долінце надихнувся прикладом європейських столиць і вирішив написати цю петицію, вона зібрала необхідну кількість голосів, і Київрада взялася за її реалізацію.

«Ця петиція виллється у чотири маршрути, маршрут №137 - він ітиме від центрального залізничного вокзалу до метро «Харківська», маршрут №136 -  йтиме від вулиці Кадетський гай до вулиці Милославської та маршрут 133 - йтиме від центрального залізничного вокзалу до вулиці Гонгадзе. Для того, щоб порахувати, які саме маршрути максимально економічно вигідні і одночасно найбільш затребувані, департаменту транспорту був потрібен певний час. Ці маршрути вже затверджено, і це приклад дії петиції, коли людина написала петицію і її результатом стали маршрути, які курсуватимуть Києвом уночі, і велика кількість людей буде ними користуватися», - розповів Прокопів.

Також він зазначив, що всі петиції, які кілька днів тому набрали по 10 тисяч голосів, будуть розглядатися вже за новою процедурою розгляду електронних петицій.

Читайте АСН в Google News