«Самопоміч», «Батьківщина» і РПЛ не братимуть участі в голосуванні щодо Кабміну

14.04.2016, 11:31

Фракції «Самопомочі», Радикальної партії і «Батьківщини» не братимуть участі в пакетних голосуваннях щодо нового складу Кабінету міністрів. Про це повідомили представники цих фракцій, передає РБК-Україна.

«Якщо там буде звільнення Яценюка, то ми, звичайно, будемо голосувати. Якщо там буде ще й призначення Гройсмана, то, звичайно, ми за це не будемо голосувати, бо це шахрайство ми не підтримаємо», - сказав Соболєв.

Він додав, що також не голосуватимуть за призначення нового складу уряду. Разом з тим підтримають призначення Андрія Парубія на посаду спікера парламенту.

«Ми не будемо голосувати, ми не будемо давати Яценюку можливість уникнути політичної відповідальності, що зараз пропонується в пакетному форматі», - сказав нардеп фракції «Батьківщина» Ігор Луценко. Він також додав, що «Батьківщина» теж не голосуватиме за новий склад уряду.

Таку ж позицію висловив і лідер фракції «Радикальна партія Олега Ляшка». За словами Ляшка, фракція не буде підтримувати призначення Гройсмана та складу уряду через те, що парламент пропонує звільнити Яценюка пакетним голосуванням.

Читайте АСН в Google News