Аваков заявив про розкриття вбивства Бузини

18.06.2015, 10:51

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вбивство Олеся Бузини розкрито. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. За його словами, карний розшук і слідство МВС протягом двох місяців проводили розслідування цього вбивства.

Було встановлено факти й отримано прямі докази участі у цьому злочині групи осіб, зокрема й безпосередніх виконавців убивства. Сьогодні вранці двох встановлених підозрюваних було затримано. Двоє киян: Медведько Андрій Олександрович, 27.09.1989 р.н. і Поліщук Денис Валерійович, 14.06.1990 р.н.

«Нами встановлено, коли, де й у кого зазначені особи придбали автомобіль, на якому надалі стежили за Бузиною. Саме на цьому автомобілі злочинці і зникли з місця вбивства», — написав Аваков.

Згодом вказаний автомобіль було встановлено і вилучено речові докази. За результатами проведених судових експертиз отримано прямі докази причетності зазначених осіб до скоєння цього вбивства.

«Коли я говорю ПРЯМІ докази, це — зокрема експертизи ДНК з покинутого злочинцями одягу з місця злочину, експертизи слідів в автомобілі, прямі впізнання свідків, матеріали негласного спостереження, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних у злочині», — написав міністр.

Читайте АСН в Google News