Розвідка: За п'ять днів у зоні АТО загинуло 15 військових із РФ

03.04.2016, 13:53

Серед російських військ на Донбасі є значні втрати за останні п'ять днів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

15 російських військових загинули в частинах і з'єднаннях 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) АК російських окупаційних військ.

«2 квітня в районі н.п. Стаханов у результаті підриву на власному мінному полі вантажного автомобіля, який перевозив боєприпаси і особовий склад, загинули сім російських військовослужбовців 6-го окремого механізованого полку (Стаханов) 2-го АК в т. ч. дві жінки-снайперки», - сказано в повідомленні.

Як повідомляє розвідка, 31 березня в морг Донецької обласної клінічної лікарні ім. Калініна доставили п'ятьох загиблих. Крім того, в спеціальне відділення, відведене під потреби російського військового госпіталю - троє поранених російських військовослужбовців зі складу розвідувального підрозділу 1-ї окремої мотострілкової бригади (Комсомольське) 1-го АК.

«29 березня під час виходу в складі диверсійно-розвідувальної групи в районі н.п. Зайцеве загинули двоє російських військовослужбовців 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1-го АК. Одним із загиблих є громадянин Росії Сухарєв Олександр Олександрович, 04.04.1987 р.н., м. Уфа», - повідомляє розвідка.

Також зазнали втрат російські військові і через те, що 1 квітня, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, вийшли на власне мінне поле і підірвалися на міні спрямованої дії (МОН-50). Підірвалися двоє військовослужбовців 3-го мотострілецького батальйону 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ). Один із них загинув.

Читайте АСН в Google News