У Харкові було застрелено соратника Геннадія Кернеса

26.02.2016, 11:36

У Харкові застрелили підприємця Юрія Демента, якого пов'язують ыз мером міста Геннадієм Кернесом. Про це повідомляє видання LB.ua.

«Вбивство сталося на одному з кладовищ міста, де було влаштовано засідку і куди Демент прийшов відвідати могилу матері. За наявною інформацією, смертельний постріл було здійснено снайпером. Однак, за іншими даними, його розстріляли з автомата», - пише видання.

Кернес і Демент дружили з ранніх років життя. Саме Демент вважався одним ыз головних бізнес-партнерів харківського мера. У вузьких колах - вважався кримінальним авторитетом і мав вельми специфічну репутацію.

За версією видання, швидше за все, має слід «чеченська версія», коли харківські чиновники вирушили в гості до глави Чечні Рамзана Кадирова, щоб укласти певні бізнес-контракти.

«Сьогоднішнє вбивство Демента знову актуалізувало «чеченську версію». Крім того, варто пам'ятати про множинні конфлікти, які відбулися останнім часом між місцевою «групою Демента» і групою якогось Манукяна, що раніше «працював» у Макіївці», - повідомляє видання.

Читайте АСН в Google News