На Житомирщині зупинили незаконний тендер на суму близько трьох мільйонів гривень

16.02.2016, 16:43

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції в Житомирській області встановили, що пропозиції учасників відкритих торгів оформлені з порушенням тендерних вимог. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Житомирській області.

«Так, встановлено, що тендерним комітетом відділу освіти районної державної адміністрації проводились конкурсні торги щодо закупівлі вартістю 2,9 мільйона гривень, у яких перемогли дві компанії. Чиновники конкурсного комітету підписали протокол, у якому задзначили, що в пропозиціях учасників є необхідна документація», - йдеться в повідомленні.

Під час проведеної працівниками Управління захисту економіки перевірки встановлено, що пропозиції учасників оформлені з порушенням вимог. Зокрема, в пропозиціях замовника відсутні необхідні документи, передбачені відповідним переліком. Але керівництво і члени тендерного комітету всупереч Закону віддали перевагу суб'єктам господарювання, які не мали права її отримувати.

«Зараз тендерну процедуру закупівлі скасувано. Таким чином, втручанням працівників Управління захисту економіки вдалося запобігти незаконному виділенню 2,9 млн гривень бюджетних коштів.

Читайте АСН в Google News