В окупованому Донецьку планують підняти ціни на проїзд

04.02.2016, 18:35

Керівники так званої «податкової ДНР» найближчим часом планують переглянути цінову політику на проїзд пасажирів в окупованому Донецьку.

Про це повідомляє видання «Новости Донбасса».

Як кажуть самі перевізники, вартість обслуговування транспорту значно зросла через економічну блокаду України, а тому вони зазнають збитків. Крім того, т.зв. «Податкова ДНР» збільшила податок на транспортні засоби з 2,5% до 6. Через це багато перевізників припинили роботу: в місті вже не працюють 17 маршрутів. Найближчим часом із транспортним сполученням у місті можуть виникнути серйозні проблеми.

За словами голови окупаційної адміністрації Донецька Ігоря Мартинова, протягом тижня питання про підвищення тарифів буде вирішено. Надалі буде підвищено вартість проїзду і на муніципальному транспорті.

«Дехто пропонував паралельно підняти, але люди повинні звикнути до підвищення на комерційному транспорті, а потім підняти на муніципальному», - сказав голова так званої «влади» Донецька, підкресливши, що на окупованій території Луганської області вартість тарифів на проїзд у муніципальному транспорті підвищили до 10 рублів.

Читайте АСН в Google News