Біля Горлівки бойовики влаштували розборки, повідомляють про велику кількість загиблих

30.01.2016, 00:12

Бойовики, підконтрольні «міністерству оборони ДНР», взяли штурмом бунтівний загін «Троя», який вступив у конфлікт з ватажками донецьких бойовиків.

Як пише Четверта влада, повідомляється про важкий бій і жертви. При штурмі загону застосовувалася артилерія. Один із командирів «Трої» з позивним «Білий» за попередньою інформацією потрапив у полон. Інший командир «Трої» з позивним «Алабай» зараз переховується в Росії.

Про штурм розташування «Трої» говориться на офіційній сторінці бойовиків в соціальній мережі.

«ВНИМАНИЕ!!! Всем патриотам Донбасса!!! Всем боевым командирам!!! ОЗЕРЯНОВКА SOS!!! Командованием МО ДНР и руководством Республики, с целью сокрытия своих преступных схем и уничтожения свидетелей- отдан преступный приказ уничтожить разведроту ОСпН ТРОЯ!!! По не проверенной информации Штурм ведётся силами ОПЛОТ и Республиканской гвардии. Просим всех, кто в силах держать оружие в руках и не потерял честь и совесть прийти на помощь!!!

МЫ ПОГИБАЕМ, НО НЕ СДАЁМСЯ!!!!», - йдеться в повідомленні.

Факт штурму розташування «Трої» підтвердив і командир загону з позивним «Алабай». За його інформацією, на штурм було стягнуто значні сили, в тому числі бронетехніка і артилерія.

За попередніми даними, на базі «Трої» перебувало близько ста бойовиків. Десятки з них загинули. У соціальних мережах повідомляють про безліч мертвих тіл.

«Виявляється по розташуванню розвідроти «Троя» била артилерія корпусу МО ДНР. В облозі перебувало 108 осіб. Скільки з них убито, поки ніхто не знає. Але очевидці кажуть. що багато трупів».

Читайте АСН в Google News