У Дніпропетровській області під час затримання наркоторговця поліцейські застосували зброю

22.01.2016, 09:36

Вчора у Новомосковську Дніпропетровської області правоохоронці були змушені застосувати зброю для затримання торговця наркотиками. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Департаменту Національної поліції з боротьби з наркозлочинністю Ілля Ківа.

За його словами, коли поліцейські прибули для проведення обшуку в квартирі підозрюваного, останній сидів у своїй машині.

«Після того як збувальник почув, що до нього підійшли поліцейські і хочуть провести санкціонований судом обшук, спробував утекти і вчинити наїзд на співробітників. На підставі виниклої загрози життю поліцейських останні застосували травматичну зброю, здійснивши кілька попереджувальних пострілів, а після нереагування і трохи в бік автомобіля. Згодом довелося розбити бічні вікна авто, аби зупинити неправомірні дії», - написав Ківа.

Він також зазначив, що під час обшуку в квартирі у зловмисника було знайдено 50 грамів амфетаміну, розфасованого в 62 пакети, півтора кілограма марихуани, 360 патронів калібру 5,45, 6 патронів до снайперської гвинтівки Драгунова.

Читайте АСН в Google News