У Києві поліція вилучила наркотиків на 400 тисяч гривень

02.01.2016, 16:23

У Києві поліцейські вилучили наркотики на суму близько 400 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба столичного управління Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, вони зупинили автомобіль «ЗАЗ Таврія». Пыд час огляду транспортного засобу поліцейські виявили та вилучили два великих і 36 малих поліетиленових пакетів з речовиною рослинного походження, що нагадувала канабіс.

Крім того, на підставі постанови Подільського районного суду міста Києва слідчий у будинку підозрюваного виявив і вилучив з підвального приміщення ще один пакет з наркотичною речовиною. Речові докази спрямували для проведення експертизи.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 і 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте АСН в Google News