У Дніпропетровську внаслідок ДТП автомобіль упав у Дніпро

25.12.2015, 10:04

У Дніпропетровську на Новому мості вчора, 24 грудня, о 21:32 сталася ДТП, внаслідок якої загинули дві людини. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Через лобове зіткнення двох автомобілів марок Subaru і Mitsubishi останній, зруйнувавши огорожу мосту, впав у річку Дніпро.

«З автомобіля Subaru деблокували водія, чоловіка 1973 року народження, якому затиснуло ноги. Чоловіка госпіталізовано до лікарні у тяжкому стані з переломами та забоями. Також постраждала пасажирка 1976 року народження, яку у тяжкому стані госпіталізували з попереднім діагнозом «Закрита черепно-мозкова травма та забій колінного суглоба», - повідомили у ДержНС.

В умовах майже нульової видимості водолази ДержНС о 23:18 підняли з триметрової глибини тіла двох загиблих з Mitsubishi. О 1:07 за допомогою крана підняли сам автомобіль. За інформацією поліції, загиблі - 36-річний водій автомобіля та його 33-річна дружина.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте АСН в Google News