Атака на Одесу: попередньо відомо про 18 зруйнованих квартир у багатоповерхівці

02.03.2024, 06:35

У середині ночі російські вбивці здійснили ще один терористичний акт проти мирних громадян України за допомогою безпілотних апаратів-камікадзе на кшталт "Shahed-131/136".

З акваторії Чорного моря до Одеської області було направлено 8 бойових дронів. Про це повідомляють Сили оборони Півдня.

Підрозділи протиповітряної оборони відбивали терористичну атаку протягом години. В результаті їх роботи було знищено 7 із 8 атакуючих дронів.

«Протягом години підрозділи ППО в інтенсивному режимі відбивали цю атаку. Сім цілей було знищено, - сказано у зведенні. — Один із дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси потрапив до дев'ятиповерхової будівлі у спальному районі. Частину під'їзду із 18 квартир зруйновано».

На жаль, один із безпілотників під час маневрів у житловому районі Одеси зіткнувся з 9-поверховою житловою будівлею. Частину під'їзду, що включає 18 квартир, було зруйновано.

Вже стали відомі жахливі наслідки терористичної атаки: зруйновано частину одного з під'їздів житлового будинку. Попередньо відомо про 18 зруйнованих квартир.

Влада повідомила про одного загиблого та семи постраждалих.
Серед постраждалих перебувають трирічна дитина та вагітна жінка, як повідомляють з Відділення з питань аварій (ОВА).

Трьох людей було госпіталізовано з численними травмами, включаючи 26-річну дівчину, яка перебуває у тяжкому стані.

На момент 6:00 ранку триває пошуково-рятувальна операція. Існує ймовірність, що під завалами знаходяться ще люди, і ведуться посилені зусилля щодо їх пошуку та порятунку.

Російські терористи поки що ніяк не коментували ці заяви.

Читайте АСН в Google News