Місячний день сьогодні 3 грудня 2023 року

03.12.2023, 11:54

Місячний календар — найкращий помічник на шляху до досягнення цілей. Поради астрологів допоможуть вам сьогодні вирватися вперед у гонці за успіхом та залишити неприємності позаду.

Незалежно від того, наскільки той чи інший день сприятливий, корисно розрізняти знаки долі, тобто зчитувати підказки Всесвіту, які є всюди. Уважні люди завжди на крок попереду інших — особливо цієї неділі, адже Місяць розсіюватиме нашу увагу через несприятливе становище.

Фаза місяця: настає 20 місячний день. Зменшуючий Місяць все ще знаходиться в Знаку Лева. Стихія Вогню погано поєднується з енергією Місяця, що старіє, тому цей день несприятливий для важливих справ. Так, Лев не дасть нам зосередитися, але його вплив у якихось мікромоментах буде не таким поганим, адже він теж втратив силу, тому буде слабким з Місяцем в унісон.

Магнітні бурі 3 грудня: сьогодні магнітосфера Землі нестійка. Але ймовірність появи магнітної бурі не висока.

Що принесе успіх сьогодні

  • фінансові та робочі справи;
  • уважність;
  • працьовитість;
  • самостійність;
  • укладання угод.

Що відлякає успіх цього дня

  • прокрастинація;
  • провокації;
  • негативні думки.

Домашні справи за місячним календарем

Це досить сприятливий день для домашніх справ. Якщо сьогодні у вас будуть сили та вільний час, то можна спробувати навести лад, розібрати речі, приготувати складну страву. Жодних обмежень у плані побутових занять сьогодні немає, тому експерти рекомендують виконати хоча б невідкладні справи. Головне — робити все без нервів, оскільки стихія Вогню може зіпсувати все в такому випадку.

Одяг та талісмани удачі на цю неділю

Астрологи радять не відмовляти собі в задоволенні одягти що-небудь яскраве та ошатне. Лев не дуже любить стриманість. Сьогодні можна дозволити собі неординарний образ. Вітається поєднання світлих та темних тонів, особливо — білий з чорним. Воно допоможе під час укладання важливих угод й у діловому спілкуванні. Тим, хто має романтичне побачення, можна як основу вибрати білий.

Кращим талісманом сьогодні буде хризоліт. Він не тільки дуже гарний, а й корисний при боротьбі з лінощами. Він суттєво полегшить пошуки мотивації. Дорогі аксесуари будуть дуже доречними. З прикрас краще вибирати вироби із платини або із золота. У випадку із золотом важливо, щоб його не було багато.

Настрій та здоров'я на 20 місячний день

Настрій у більшості людей буде сьогодні стабільним. Єдине, що може його погіршити, — негативні думки. Щоб уникнути цього, потрібно ставитись до всього простіше — до минулого, сьогодення та майбутнього. Проблеми, які виникатимуть, не повинні позбавляти вас віри в себе.

Також астрологи рекомендують боротися з апатією та лінню. Неробство — головний ворог гарного настрою у такі дні.

Фінанси, справи та робота 3 грудня

Це непоганий день для вирішення ділових питань. Укладений у цей день договір може виявитися вкрай корисним у майбутньому. Здійснити вигідні покупки цієї неділі можна вранці і вдень. Однак у всіх питаннях, пов'язаних із грошима, важлива гранична уважність.

Найменше пощастить улесливим людям, а також особам, які звикли сподіватися лише на хитрість. Найбільший успіх астрологи прогнозують тим, хто вміє правильно розставляти пріоритети і в усьому покладається лише він. Якщо цей день для вас вихідний, то краще не ризикувати і не братися до роботи.

Кохання та спілкування за місячним календарем

Сьогодні Місяць може внести розлад у відносини між близькими людьми, тому сваритися чи провокувати один одного точно не варто. Образи та душевні рани, завдані сьогодні, залишаться в пам'яті людини надовго.

Це ідеальний день для інтровертів та людей, які не люблять галасливі компанії. Якщо хтось вас образить, не потрібно зациклюватися на цьому, тому що є щось важливіше за чужу агресію — особисті справи на роботі та вдома. Близьким людям та другій половинці краще не відмовляти у допомозі.

Читайте АСН в Google News