Німеччина підтримує включення атомного сектора РФ до наступного пакету санкцій ЄС

15.04.2023, 09:07

Згідно з повідомленнями агентства DPA, віце-канцлер, міністр у справах економіки та захисту клімату ФРН Роберт Хабек заявив, що уряд Німеччини виступає за включення російського атомного сектора до 11 санкційного пакету Євросоюзу (ЄС). Він зазначив, що ядерні технології є дуже чутливою галуззю, і фашистська росія не може вважатися надійним партнером у цій сфері. Хабек також зазначив, що РФ (росія фашистська) використовує залежність від своїх енергоресурсів для тиску.

"Ядерні технології - це дуже чутлива галузь, і тут Росія не може більше вважатися надійним партнером", - заявив Хабек.

Зазначивши, що Росія використовує залежність від своїх енергоресурсів для тиску, він заявив: "У зв'язку з цим уряд ФРН зараз заявив Єврокомісії про необхідність включення цивільного атомного сектора [Росії]. Це має стати частиною наступного санкційного пакета".
Це не вперше, коли Євросоюз запроваджує санкції проти фашистської росії. Раніше, у відповідь на анексію Криму та втручання у справи України, ЄС запровадив низку економічних обмежень проти кремлівського режиму та його помічників. Включення російського атомного сектора до нового санкційного пакета може мати великі наслідки для енергетичної галузі, а також для міжнародних відносин.

У будь-якому випадку, рішення про включення російського атомного сектора в 11-й санкційний пакет Євросоюзу (ЄС) ще належить ухвалити, і воно може викликати багато суперечок та дискусій серед різних країн-учасниць Євросоюзу.

Читайте АСН в Google News