Сон у ніч з 6 на 7 березня 2023 року: тлумачення за місячним календарем

07.03.2023, 06:04

15-та місячна доба. Почалися вони 6 березня о 16:44, а завершаться 7 березня о 18:02.

Сни 15-х місячних діб можуть бути промовистими. Щоправда, покажуть вони те, що справдиться не скоро і якщо справдиться, то тільки за певних умов. Тому якщо сновидіння цієї ночі вам сподобалося, докладіть максимум зусиль для того, щоб воно стало дійсністю.

Також у ніч із 6 на 7 березня можуть снитися неприємні сни. Це скаже про те, що зараз ваші внутрішні сили знаходяться в дисбалансі. Можливо, ви не вірите в себе або за щось себе докоряєте. Щоб переломити ситуацію, потрібно влаштувати собі допит із пристрастю та розставити всі крапки над "i".

Жінка в ніч із понеділка на вівторок може побачити порочний зв'язок. Важливою буде її реакція на це уві сні. Так, якщо спляча була незадоволена своєю поведінкою, значить, вибір, який вона робить у реальності, правильний, але, швидше за все, їй доведеться зіткнутися із засудженням оточуючих. Якщо ж представницю прекрасної статі нічого не бентежило уві сні, значить їй нав'язують якесь рішення, яке згодом відіграє негативну роль у її житті.

Чоловікові в ніч з 6 на 7 лютого може наснитися щось краще, ніж є у нього зараз (престижніший автомобіль, розкішніший будинок, красивіша супутниця). Такий сон стане сигналом: незабаром чоловік може втратити те, що у нього є. Таким сном підсвідомість натякає: час почати цінувати існуюче.

Читайте АСН в Google News