Сон в ночь с 23 на 24 октября 2022 года: толкование по лунному календарю

24.10.2022, 06:15

Триває 28-а місячна доба. Завершаться вони 24 жовтня о 5:34, далі розпочнуться 29-та місячна доба.

Сни, побачені цієї ночі, будуть пов'язані з чуттєвим світом людини. Вони можуть зазначити перешкоди, які заважають гармонійному розвитку любовних відносин. Як правило, образи цієї ночі досить чіткі – вже уві сні людина розуміє, що щось не так. Залишається після пробудження записати побачене і постаратися виключити із життя токсичні елементи (звички, наприклад).

Якщо в ніч з 23 на 24 жовтня вам насниться кінець світу (або просто велика катастрофа), не поспішайте збирати тривожну валізку. Такі сни будуть викликані не реальною загрозою вашому існуванню, а вашою смиренністю з якоюсь ситуацією. Можливо, таки варто поборотися.

Якщо жінка в ніч з неділі на понеділок побачить себе в обіймах чужого чоловіка (не чоловіка), то їй потрібно більше уваги приділяти сім'ям та вогнищу. Швидше за все, її думки десь дуже далеко (не обов'язково йдеться про зраду) – домочадці невдовзі можуть це відчути. І тоді доведеться знову вибудовувати довірчі відносини з ними.

Якщо чоловікові цієї ночі здасться щось із його минулого (перша робота, старий друг та ін.), це стане сигналом: незабаром у його житті може щось змінитися. І не на краще. Можливо, прямо зараз потрібно в чомусь натиснути, щось докрутити, щось попередити.

Читайте АСН в Google News