На арені цирку – шойгу. Головне з його інтерв'ю

21.09.2022, 09:54

"Росія воює не з українською армією, а з колективним Заходом", оскільки зброя в самої України "давно закінчилася". Та й "втратила" Україна половину армії і навіть цифру уточнив: понад 100 тисяч людей убитими та пораненими.

"Мобілізації підлягають 300 тис. резервістів". 300 тисяч людей покличуть не одноразово, а планомірно. Мобілізації підлягають ті, хто відслужив, має військову спеціальність та бойовий досвід. Це 1% від загального мобілізаційного ресурсу

Усі хто служать на заклик до зони СВО відправлятися не будуть. Однак є стійка підозра, що орієнтуватися на території їх теж не навчатимуть. Знову "заблукають" дорогою на "вчення".

Із загальної кількості поранених понад 90% повернулися до ладу. Ну просто роботи, а не люди

Втрати збройних сил Росії становили 5937 військовослужбовців. У російських пликах холопи, що стогнуть, вже задаються закономірним питанням: навіщо закликати 300 тисяч осіб, якщо втрати менше 6 тисяч? Але це шойгу не пояснив. Хоча давно відомо, що лише з відкритих джерел журналісти змогли встановити особи 6300 російських солдатів, які загинули в Україні (число реальних втрат множиться в рази). Про них Шойгу не згадав, мабуть тому, що вони «звільнилися два тижні тому?»

Читайте АСН в Google News