Чого чекають від тепер уже ранкової "мови" путіна

21.09.2022, 08:30

Вчорашній ажіотаж з очікуванням промови путіна вже заспокоївся. За повідомленнями російських ЗМІ, мова була записана вчора, але транслюватиметься сьогодні вранці з 9 до 10, щоб "прокинувся Далекий Схід", сказано в повідомленнях.

Паралельно з цим є інформація від інших офіційних джерел про те, що може бути сказано у цій промові.

Зокрема помічник Байдена з нацбезпеки Салліван заявив, що Білий Дама має відомості про те, що бункерний дід готується оголосити мобілізацію. Проте їхню інформацію спростовує голова Комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов: Загальної мобілізації не буде. Про це не раз говорив і безпосередньо говорить президент устами свого прес-секретаря Дмитра Пєскова та багато інших політик федерального рівня. "Закон" не одно "мобілізація". При цьому Картаполов припустив, що де-не-де може бути введений військовий стан. В окремому з регіонів.

Ну і порадував своїх шанувальників заслужений генерал-тіктокер рамзанкадиров. Він повідомив про перехід до нової тактики спецоперації проти ЗСУ.

"Переходимо до нової тактики спецоперації <...>. Більше возитися з ними не збираємося. Обговорив усі деталі разом із начальником оперативного штабу Чеченської Республіки з проведення СВО Магомедом Даудовим. Противник вже скоро зіткнеться з найважчими для себе наслідками нового плану відплати", - написав рамзанкадиров.

За його словами, нова тактика ведення бою перевершує всі використані раніше.

Читайте АСН в Google News