Бавовна у Мелітополі - знищено штаб «єдиної Росії» (оновлено)

08.09.2022, 07:49

У будівлі Нової пошти на вулиці Ломоносова окупованого Мелітополя пролунав гучний вибух. Там йшла підготовка до фейкового референдуму. Як повідомляє РІА Мелітополь, окупанти підтверджують "бавовну" у Мелітополі у приміщенні штабу громадського руху "Ми разом із росією".

У пропагандистських ЗМІ на Росії влаштували істерику, гадаючи, що "Україна знову вчинила теракт". Спочатку здається дивним, що ніхто з крикунів не згадує діряву російську ППО, але все стає зрозуміло, коли читаєш коментарі - на росії дійшли висновку, тільки не смійтеся голосно, - ППО "не працює проти бавовни".

Мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив нічний бавовну в окупантів, де невідомі знищили штаб колаборантської організації "Ми разом із росією" - центр "Єдиної росії" в окупації.

- Ще на один крок далі від псевдореферендуму. Сьогоднішні вибухи у Мелітополі - це мінус черговий штаб "Єдиної Росії" у будівлі Нової пошти на вулиці Ломоносова, яку захопили окупанти, - розповів Федоров.

Як заявив колаборант владимир рогів в ефірі розважальної передачі "Соловйов LIVE", які постраждали в Мелітополі, де сталися вибухи біля штабу руху "Ми разом із росією", немає. При цьому зрадник України поспішив заявити, що "виконавці вже відомі".

Читайте АСН в Google News