Гороскоп на осінь 2022 року для всіх знаків зодіаку

04.09.2022, 08:15

Романтичні знайомства, яскраві пригоди та удачі в кар'єрі. Осінь 2022 року готує чимало сюрпризів для знаків зодіаку. Дізнайтеся, що чекає на вас і ваших знайомих.

Овен

Особливо важливо Овнам приділити увагу фінансам. Не варто брати кредити і давати гроші в борг, оскільки є ймовірність, що справа прогорить. Також слід обережніше вести бізнес-проекти. У листопаді спробуйте розвинути в собі якусь навичку, вона обов'язково стане в нагоді в майбутньому.

Телець

У вересні Венера знаходиться в секторі падіння. Це означає, що Тельці схилятимуться до якихось негативних сценаріїв і свідомо формувати навколо себе зону відчуження. Жовтень підійде для того, щоб провести час з близькими людьми. За необхідності зверніться до лікаря.

Близнюки

З середини вересня може додатися клопоту на роботі, тому Близнюкам не слід відкладати якісь справи на потім. В кінці осені Близнюки відчують в собі приплив життєвої сили. Представники даного знаку зодіаку зможуть відкрити в собі таланти і налагодити сприятливі контакти з людьми.

Рак

У вересні Ракам необхідно зайнятися будинком. Вирішіть питання з нерухомістю. У жовтні цього знака зодіаку з'явиться простір для дозвілля та творчості, а в листопаді листопаді. залученість до різних колективних взаємозв'язків. З 2 по 20 листопада Сатурн опиниться в напрузі з Сонцем, через що Раки можуть відчути зневіру. Негативним. Все краще — попереду.

Лев

Левам варто ретельно продумувати маршрути, а краще і взагалі відмовитися від подорожей у вересні. У жовтні насущними для Львова стануть стосунки в сім'ї та між родичами. Кінець осені для Львів — можливість знайти опору в собі, відчути себе максимально незалежним і успішним.

Діва

Для Дів перший місяць осені по гороскопу стане періодом переосмислення фінансових можливостей та розвитку майстерності. У жовтні в пріоритеті буде робота. Головне — увімкніться в ділові процеси без зайвих емоцій. У листопаді приділіть час навчанню та розвитку навичок.

Терези

В вересні не варто залучатися до конфліктів і, тим більше, кримінальних історій. Середина місяця ­— чудова можливість зайнятися романтичними справами. Самотнім Терезам не варто соромитися знайомитися з протилежною статтю. У сімейних Терезів конфлікти практично зійдуть на «ні». Щоб подолати страхи в області фінансів, Терезам доведеться більше працювати в кінці осені.

Скорпіон

Скорпіони можуть владно контролювати те, що відбувається, що посилює ризик конфліктів. Найкраще — відпустити ситуацію, і світ сам знайде найкраще рішення для вас. З 30 жовтня до кінця осені і навіть до 12 січня 19 січня це період, коли Скорпіонам не варто починати якихось справ в особистому житті, тому що ретроградний Марс вас зупинятиме.

Стрілець

З 9 вересня Меркурій стане несприятливий для якихось нововведень, але він дуже хороший для копіткої роботи. У жовтні вдасться реалізувати себе як експерт або наставник. У листопаді можна сподіватися на успіх. Головне – опускати руки і розраховувати на власні сили.

Козеріг

Перед Козерогами багато дверей відчиняться саме у вересні. У жовтні Козерогам слід звернути увагу на своє коло друзів. В середині осені слід впровадити в роботу якісь нові технологічні рішення, а також звернути увагу на інновації в різних сферах діяльності. Листопад повністю приділіть собі і своїм захопленням. Вирушайте у подорож.

Водолій

У перший місяць осені посилиться важливість контактів з батьками. Добре, якщо у Водоліїв є кохана людина, яка допоможе йому в прагненні до самовдосконалення, подолання стандартів і усвідомлення нових. Якщо другої половинки немає, її найімовірніше зустріти у жовтні. Наприкінці осені Водолії відкинуть внутрішні конфлікти.

Риби

Якщо на початку осені Риби розслаблені та залучені до питань духовного розвитку та трансформації, то в жовтні їм особливо захочеться виїхати кудись подалі від рутини, оскільки в цей період активізуються робочі процеси. З 3 по 17 листопада Венера буде в доброї взаємодії з Нептуном, що приведе Риб у чудовий та романтичний настрій. У когось станеться закоханість. Наприкінці осені зірки радять вам більше відпочивати

Читайте АСН в Google News