У підмосков'ї горіли дерев'яні бараки військової частини

11.08.2022, 07:43

Починаючи з 24 лютого вже ні в кого не залишилося сумнівів у тому, що російська армія - це не лише "перша" армія у світі, а й зброд убивць, ґвалтівників та мародерів.

Їхнє неконтрольоване куріння в недозволених місцях призводить до феєричних піротехнічних шоу, в результаті яких знищуються не тільки матеріально-технічне обладнання армії Росії (росії фашистської), а й вирушають на концерт до Кобзона кваліфіковані кадри. Так, зокрема, сталося під Євпаторією, де днями, в результаті незрозуміло якогось ЧП (міністерство оборони вбивств на росії так до кінця і не визначилося, що ж це було) було знищено щонайменше 9 літаків, які брали участь у бомбардуванні мирних українських міст, а також окупанти повідомили про приблизно 60 знищених і близько сотні поранених з числа військовослужбовців авіаполку, а також осіб технічного обслуговуючого персоналу.

Недалеко від Євпаторії пішла москва. Як повідомляють на росії, у підмосковному Довгопрудному на території військової частини сталася пожежа у дерев'яних бараках, які використовувалися під казарми строковикам. Площа пожежі становила 1200 квадратних метрів.

У цій новині чудово все. І чергова ніч на росії з курінням у недозволеному місці та нанотехнологічний дерев'яний барак замість казарми біля "першої" армії світу.

Читайте АСН в Google News