Сьогодні 77-та річниця ядерного бомбардування Хіросіми. Росія знову загрожує світові ядерним катаклізмом

06.08.2022, 11:30

Сьогодні 77-та річниця ядерного бомбардування Хіросіми.

На церемонії пам'яті жертв трагедії генсек ООН Антоніу Гутеріш заявив, що зараз знову «людство грає із зарядженою рушницею» і закликав світ до повної відмови від ядерної зброї.
РФ (росія фашистська) дуже шанує дати, до яких вона намагається прив'язати всі свої дії. Так і зараз, у річницю скорботної для всього світу події, орки з російської армії вбивць, ґвалтівників та мародерів влаштували провокацію на найбільшій у Європі Запорізькій Атомній Станції, внаслідок якої довелося 4-й енергоблок АЕС відключити від енергосистеми. Про це заявив голова Запорізької ОВ Олександр Старух.

Вчора ввечері російський обстріл було здійснено магістраллю, яка транспортує водень на ЗАЕС. Виникла пожежа. Також внаслідок пошкоджень ліній електропередач 4-й енергоблок станції відключено від енергосистеми та переведено в резерв.

Крім того, фашисти використовують будівлю ЗАЕС як базу зберігання боєприпасів, а також обстрілюють з її території Нікополя.

Видання The Insider оприлюднило відео, на якому вантажівки та військова техніка рашистів заїжджають на територію АЕС в Енергодарі.

За даними джерела, колона військових вантажівок прибула на територію АЕС 2 серпня.

За свідченням іншого джерела, на території станції знаходяться близько 500 російських солдатів та військова техніка.

Поблизу села Водяне, найближчим до АЕС, знаходяться батареї ГРАДів, а міни та боєкомплект російські солдати зберігають у безпосередній близькості до енергоблоків, під естакадами, причому частина боєкомплекту знаходиться всередині енергоблоку. Враховуючи абсолютну безладність, некомпетентність російських військових, це становить велику загрозу

Читайте АСН в Google News