Окупанти у Криму готуються до мобілізації

04.07.2022, 12:34

Представництво Президента України в Криму повідомляють, що російсько-фашистська адміністрація окупованих територій у Криму готується до мобілізації.

Повідомляється, що днями з'явився указ так званого "глави республіки Крим", яким створено "призовну комісію з мобілізації громадян".

Українців в окупованому Криму закликають саботувати рішення окупантів і робити все можливе, щоб уникнути мобілізації.

Гарматне м'ясо на Росії закінчилося. Вирішили набрати нове, але хочуть використовувати громадян окупованих територій. Нагадаємо, що такі дії окупантів також є злочином.

Про це заявили  представництві президента України в Автономній республіці Крим.

Повідомляється, що нещодавно на ресурсах окупаційної адміністрації фашистської росії з'явився указ "глави республіки Крим" Гобліна (Сергія Аксьонова), в якому йдеться про створення "призовної комісії з мобілізації громадян у республіці Крим" у новому складі. Також було доручено створити відповідні комісії нижчого рівня у "муніципальних районах та міських округах районах" регіону.

"Зазначені кроки окупаційної адміністрації свідчать про те, що РФ готується до проведення мобілізації на тимчасово окупованій території. Громадян України в окупованому Криму знову планують змушувати воювати проти власної держави, як це вже відбувається з тими, кого окупанти незаконно призвали на строкову службу. ", — сказали у відомстві.

Читайте АСН в Google News