Під Мелітополем завдали потужного удару по базі окупантів. Рашисти в паніці – ЗМІ (оновлено)

03.07.2022, 08:51

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області в ніч проти 3 липня завдали потужного удару територією місцевого аеродрому, де базуються російські війська.

Величезну заграву на горизонті бачили навіть мешканці сусідніх сіл. Звуки вибухів чули довго, пише "РІА Мелітополь" із посиланням на інформацію місцевих.

Зараз над містом димова завіса, над аеродромом – величезний стовп диму. Наслідки удару видно навіть за десятки кілометрів від Мелітополя, де можна помітити дим на горизонті.

За інформацією місцевих жителів, вибух спровокував паніку у окупантів, що активно їздять вулицями. Росіяни закрили всі бомбосховища, людям нема де ховатися. Деякі нібито кинулися їхати з міста.

Мер Мелітополя підтвердив, що ЗСУ знищили базу окупантів у місті сьогодні вночі. Наші захисники вивели з ладу один із 4 військових центрів ворога. По ньому нанесли більше 30 ударів.

На околицях Мелітополя російські окупанти розмістили власну військову базу ще в перші місяці повномасштабного вторгнення. Вона розташована біля місцевого військового аеродрому. Це одна із чотирьох баз окупаційних військ у місті.

З неї військові РФ ведуть ракетний обстріл по всій території України, повідомляв у Facebook міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Читайте АСН в Google News