В Україні з'явиться нова «Мрія»!

30.06.2022, 07:04

Україна працює над розробкою нового літака, заявив голова фракції «Слуга народу», член парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони Давид Арахамія після обговорення цього питання з мільярдером Річардом Бренсоном під час його візиту до Гостомелю.

«Ми вже зараз опрацьовуємо проект будівництва нового літака, який після війни поставить ще багато рекордів. Але, будучи вже оновленим, на базі сучасного цифрового обладнання, яке дозволить «Мрії» стати ще сильнішим», – зазначив він.

Арахамія додав, що це питання, а також перспективи співпраці України та Великобританії у космічній сфері він обговорив 29 червня з британським бізнесменом-мільярдером, засновником компанії Virgin Річардом Бренсоном.

"Він висловив готовність допомагати всім, чим зможе, був приємно приголомшений нашим оптимізмом і тим, що навіть у такі важкі хвилини ми думаємо про те, як зробити стрибок в авіакосмічному будівництві", - додав Арахамія.

Річард Бренсон поки що не коментував свій візит до Гостомелю. Раніше він повідомив про візит до Польщі, зокрема, для обговорення підтримки України.

Читайте АСН в Google News