Влада на росії вирішила потротися своїх холопів

20.05.2022, 11:07

Усі пам'ятають, що після того, як росія розв'язала війну в Україні та ввела свою армію вбивць, ґвалтівників та мародерів на її територію, введені проти росії санкції змусили центробанк посилити контроль за обігом готівкової валюти у Запаребрику.

Планувалося, що до 9 вересня в банках не можна буде купити валюту готівкою, а за необхідності зняття заощадження могли бути конвертовані лише у рублі. У разі необхідності виїзду за кордон ЦБ радив розплачуватись карткою «Мир» та знімати з неї готівку у валюті країни поїздки, де приймається ця карта.

І ось у четвер 19 травня ЦБ на Росії дозволив банкам продавати громадянам готівкову іноземну валюту. Про це вони навіть написали повідомленням, яке розповсюджує через свою прес-службу. От тільки радість жителів країни-окупанта була недовгою. ЦБ зробив невелике уточнення: за винятком доларів США та євро. Як у тому анекдоті "але є нюанс"

«Банки з 20 травня зможуть без обмежень продавати громадянам будь-яку готівкову іноземну валюту, за винятком доларів США та євро. Чинні обмеження на продаж готівкових доларів США та євро зберігаються», — випливає з повідомлення прес-служби регулятора Telegram.

Читайте АСН в Google News